Пробиотици на Дотера

Пробиотици на Дотера

Стомашно-чревният тракт (GI) е една от най-големите, най-сложните и важни органични системи в тялото. В рамките на близо 25 фута, цялата храна, която консумирате, се абсорбира и усвоява, така че да можете да използвате нейните жизненоважни хранителни вещества и отпадъците се отделят. Също така, стомашно-чревният тракт играе важна роля за правилното функциониране на вашата имунна система. Здравият стомашно-чревен тракт е жизненоважен за оптималното здраве.

PB Assist + е патентована формула на предварително биотични влакна и шест щама пробиотични микроорганизми в уникална двуслойна растителна капсула, която поддържа общността на приятелски бактерии, необходими на вашия стомашно-чревен тракт, за да поддържа пикова функция. * 6-те милиарда CFU (образуващи колонии) единици) активни пробиотични култури и разтворими пребиотични FOS (фрукто-олигозахариди) насърчават здравето на стомашно-чревния тракт, като помагат за предотвратяване на разпространението на недружелюбни организми. тъй като те се състезават за чревната повърхност. Те също произвеждат химически странични продукти, които създават чревна среда, в която „лошите“ микроорганизми не могат да процъфтяват.

пробиотик дотера възрастни

Приемането на PB Assist + ежедневно може да помогне за популяризирането на вида здрав стомашно-чревен тракт, който е необходим за оптимално благосъстояние. * Три вегетариански капсули на ден с храна подпомагат здравата храносмилателна и имунна система, усвояването на храната и метаболизма за оптимално здраве. *

PB Assist + Ползи и предимстваПоддържането на здрав стомашно-чревен тракт изисква баланс между добри и лоши бактерии в червата. PB Assist + осигурява градивните елементи за насърчаване на положителен баланс и разпространение на полезни чревни бактерии. * Съставките на PB Assist + са създадени, за да помогнат за поддържане на здравословния баланс в червата, необходим за добро здраве на стомашно-чревния тракт. * 6-те милиарда CFU (образуващи колонии единици), съдържащи се в PB Assist +, помагат за поддържането на здравословен баланс на чревната микрофлора. * Както споменахме, стомашно-чревният тракт е важна част от доброто имунно и храносмилателно здраве. Предбиотичните фибри и пробиотичните микроорганизми в PB Assist + подпомагат здравословното функциониране на храносмилателната и имунната система. * PB Assist + поддържа здравето на стомашно-чревния тракт, особено на червата и дебелото черво. * Дори тези с най-здравословната диета могат да имат проблеми с усвояването, когато техният стомашно-чревен тракт не работи с пикова ефективност. PB Assist + помага да се поддържа оптимален метаболизъм и усвояване на храната. * Приемът на PB Assist + е чудесен начин за поддържане на популацията на микрофлора след прочистване. * Въпреки че е полезно, прочистването може също да повлияе отрицателно на баланса на бактериите в червата; PB Assist + помага за възстановяване на равновесието. * PB Assist + осигурява удобен начин за подпомагане здравето на стомашно-чревния тракт. Три капсули на ден PB Assist + с храна ще ви помогнат да поддържате здравословен баланс на микрофлората. * Тази добавка може да се използва след прочистване, за да се колонизира повторно вашата приятелска храносмилателна флора, в продължение на 10 дни всеки месец или по-често и за продължителни периоди от време, когато храносмилателната флора е била компрометирана от антибиотици или други стресови фактори. * PB Assist + не само е удобен начин за поддържане на здравето на стомашно-чревния тракт и червата, но е и безопасен за използване за всички членове на вашето семейство. *Как да приемате PB Assist +Вземете една двуслойна капсула три пъти дневно с храна в продължение на 10 дни всеки месец, за да насърчите колонизацията на приятелска храносмилателна флора. * Може да се използва по-често и за продължителни периоди от време, когато храносмилателната флора е била компрометирана от храносмилателни стресори. PB Assist + може също да се използва при пътуване за повишаване на храносмилателния имунитет или веднъж дневно като програма за текуща поддръжка за хора с храносмилателен дискомфорт.

Какво прави PB Assist + уникален?

Патентованата формула на предбиотични фибри и пробиотични микроорганизми, съдържащи се с PB Assist +, включва L. acidophilus, B. bifidus, B. longum, L. plantarum и L. caseii за насърчаване на положителен баланс и разнообразие от полезни чревни бактерии. *

Въпреки че ползите от пробиотиците са добре документирани, много добавки не могат да преминат през стомашната киселина невредими. Двуслойната растителна капсула с освобождаване във времето, използвана в PB Assist +, защитава пробиотичните култури, докато преминават през стомаха, за да могат да осигурят храносмилателната и имунната подкрепа, от която се нуждаете.

ДЕТСКИ пробиотик на Дотера – pb assist jr – 30 бр единично пакетирани сашета с прекрасен вкус и аромат – абсолютно всяко дете ги харесва – без захар – подходящи и за възрастни,които не обичат капсули.

пробиотик деца дотера

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *