Курс по Ароматерапия за начинаещи

     Програма и начин за записване в Онлайн курс по                                                                        Ароматерапия
Сега ще ви дам пример за да съм напълно откровена с вас – създавайки първият си курс Въведение в ароматерапията не знаех какъв успех ще пожъне, беше прекрасно изживяване,обучих доста момичета как да изпозлват ароматерапията за себе си и в дома си,но той имаше цена, получи се точно това,което не исках да става,но човек се учи…продадох курса си и до там.. сега искам да направя нещо съвсем различно не искам да го продавам, а да го подарявам. Много често получваме дадени знания,но не ги прилагаме на практика и така си оставаме само с теорията,която не решава проблеми.
Толкова много хора не успяха да се включат в първото издание ,тъй като беше платено, толкова много хора имат маслата в къщи ,но не знаят как да ги използват или не могат да отделят средства и за курс и за маслата, разбирате ме на къде бия вече нали 😊 така се роди и идеята за това обучение,която аз доразвих с още няколко бонуса,които може да получите след успешно завършване на курса.
🌿 Участието в курса е безплатно, нужда е покупка само на етерични масла, тъй като ще имаме много практически занимания и формулиране на рецепти. Само когато имате маслата в къщи, в ръцете си може да усетите пълната им сила и мигновенно действие.
⚠️С всеки регистрационен комплект може да участвате в курса, след успешна регистрация в моя екип, ви включвам в групата на курсистите⚠️
Регистрационните комплекти ВИЖ най-отдолу в галерия снимки
Важно: можеш да избереш масла и продукти по твой избор,минималната сума за безплатен курс е 280лв.
* линк за поръчка на комлект или продукти по избор:

Поръчай

Правя това обучение за да създам общност, чувството за споделеност е безценно ,чувството,че не си сам в това е вдъхновяващо. Чувството, че съм вдъхновила толкова много хора, че съм им помогнала и че се е промени животът им – е невероятно. Благодаря ви за доверието, нашето пътешествие тепърва започва.
За това ако си част от моя екип или обмисляш възможността да се присъединиш, то това обучение е за теб.
Курсът се провежда в затворена ФБ група- всички видеа и писмени материали са на запис, за да може всеки да гледа и чете в удобно за него време ,със своето собствено темпо:
*10 седмици – 10 модула
*10 видеа на запис
*1 тест
*1 любителски сертификат
Много знания и приятели, ДОСТЪП до ексклузивна група по ароматерапия, безплатен достъп до всички екипни лекции,работилници и събития.
Мноооого писмени материали, систематизирана информация в писмен и видео вариант, рецепти, описания на всички базови и етерични масла, таблици, финален тест и любителски сертификат
Затоврена Фб група само за курсистите, в която еженевно ще обсъждаме теми, касузи и задачи. 1 път седмично ще пускам видео запис,който ще имате време да изгледате когато вие можете със свое собствено темпо , да се запознаете с писмените материали и да обсъдим въпросите ви.
Теми:
✅Тема 1 :Въведение в ароматерапията -основи – какво представляват етеричните и бавози масла, методи на добиване, как работят ароматите, съхранение и срокове на годност, рискови групи противопоказания
✅Тема 2 : състав на етерични масла , рецепти за най-често срещани неразположения(имунитет, сън, травми, настинки и тн),терпаевтични свойства , начини на приложение на етерични и базови масла,таблици за прием и нанасяне
✅Тема 3 : приложение на етерични масла – в ежедневието за здраве и красота – рецепти и трикове – естетическата част
✅Тема 4 : правилно комбиниране на ароматите, личен парфюм , правила за употреба и безопастност
✅Тема 5 : Емоционален аспект на етеричните масла – балансиране на чакрите,психо-емоционално въздействие на ем
✅Тема 6 : Етерични масла при бременост, кърмене, бебета и деца
✅Тема 7 : Хормонален баланс с етерични масла и добавки -женско здраве
✅Тема 8 : специфични техники за нанасяне на етерични масла
✅Тема 9 : работа с личния профил, CPTG сертификация за качество
✅Тема 10: 10-те основни масла
➡️ Бонус видео лекция Как да си направим домашен натурален сапун
Цена – за членове на екипа 0лв
Цена – с регистрационен комплект масла – 0лв
Цена – за курс без покупка на масла – 280лв
Начин за записване :
1) Вариант – ако не си член на екипа ми – то избери си пакет с етерични масла и ги поръчай, трябва да са пристигнали при теб преди началото на курса( от линка по-горе)
2) Вариант – ако си член на екипа ми – то обади се на +359886633044 за да ти кажа как можеш да се включиш и ти в курса
Поръчвайки избраният сет с масла, вие заплащате само тяхната стойност – целият 10 седмичен курс е безплатен за вас. За да се чувствате спокойни и уверени в употребата им, за да не се налага да търсите сами информаци, за да имате нужните знания да споделяте с другите и да се грижите за себе си и семейството си, за да тръгнете по нов път, ако това е повика на сърцето ви, за да има към кого да се обръщате при нужда.
Никога не съм искала да съм продавач на етерични масла и курсът и идеята ми бяха естествено продължение на желанията ми. Намирам успокоение и вдъхновение в предаване на знанията и вдъхване на кураж и подкрепа.
За това ако вече нямаш търпение и искаш тези знания -обади се на +359886633044 за да ти изпратя регистрационните комплекти и заедно да изберем подходящия за теб или направи сам стъпките от линка по поръчката. След успешна регистрация( която не те обвързва с нищо за в бъдеще) ще получиш обаждане и мейл от мен с инструкции как да се включиш в безплатния Курс по Ароматерапия.
И не на последно място – регистрацията в Дотера ,през линка със съответния номер на даден консултант -той/тя трябва да се ангажира с вашето обучение и подкрепа как да използвате правилно и безопастно маслата или ако развивате вашия бизнес. За това избирайте мъдро, дали съответния човек има нужната компетенция,но и време за вас.
Важно – следи за нови дати на курса на
или във фб групата за Ароматерапия – Здрави с Dihana
Сертифициран клиничен ароматерапевт Анахид Гълъбова
сертификат за курс по ароматерапия

 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.