Запиши час за Ароматерапевтична консултация

Индивидуална ароматерапевтична консултация

Тялото ни притежава невероятната сила да се самовъзстановява. В повечето случаи то не се нуждае от синтетични вещества, а от подкрепа, която да му даде възможност да проведе самолечението. Затова ключът към благоденствието се състои именно в това да разбираме езикът на тялото и да го подпомагаме с природни средства, така че да постига хомеостаза- физически баланс. Етеричните масла са едни от тези дарове на природата.
Независимо, че употребата на етерични масла е еволюирала през вековете, те запазват статуса си на най-ефективното натурално терапевтично средство, познато на хората. За да се възползвате максимално от ненадминатите им качества изключително важно е как да ги ползвте правилно според нуждите си.
Ароматерапевтичната консултация направена от специалист персонално за вас е незаменима част от това. По време на консултацията -професионалния ароматерапевт Анахид Гълъбова ще ви помогнат да изберете най-подходящите за вас етерични масла и добавки към тях. Целта е да се вникне в причините за възникналите ви естетически и/или психоемоционални неразположения и да бъдете насочени към по-лесното им преодоляване на всички нива. Изготвя се план за действие. Ще ви бъде показано как да употребявате етеричните масла във всеки един аспект от живота- при бременност, раждане, при отглеждането на деца, за подмладяване и красота, кожни проблеми, за засилване на женствеността, за детоксикация, за вдъхновение , фокус, кураж…Прилагат се и подробни указания как да ги използвате под формата на маслени блендове, капсули за вътрешен прием, дифузери, инхалери, вани, компреси, парфюми.
Такъв вид консултация ще ви даде възможност осъзнато да поемете отговорност за грижата за собственото си здраве и да живеете по-качествено.
Ароматерапевтичната консултация не замества нуждата от медицинска консултация и диагноза и не противоречи на традиционната медицина!


Важно: Всеки закупил масла или добавки от мен, получава Безплатни онлайн консултации( при записване на час го отбележете). Ако сте част от екипа Поръчай вече сте закупили масла от мен или нямате,но искате да имате собствен профил и да сте част от моя екип, отново всички консултации са безплатни за вас.


ЗАПИШЕТЕ СВОЯ ЧАС НА +359886633044 или направо чрез формата Календар  ,в която може да видите всички свободни часове/дни

       Цена на първоначална консултация-80лв

Цена на проследваща консултация -40лв

Цена на всяка следваща консултация – 0лв