Курс за напреднали модул: Бизнес

Вярвам в силата на общността ,вярвам,че можеш да твориш своята реалност и да харесваш наистина това,което работиш. Вярвам,че трябва да има качествен обмен за усилията ,които полагаш, вярвам,че всеки един от нас може да определя с кой и по колко да работи – без фиксирано работно време и фиксиран офис. Вярвам,че това е лична отговорност,която аз поех пред 6 години и днес вече мога с гордост да заявя, да случва се ,възможно е ,щом аз успях по време на две дълги майчинства в къщи,то и ти можеш…стига да ти стиска 🙂

Освен любовта към природните методи за терапия на душата и тялото,можеш да превърнеш страстта си в основен или допълнителен доход. Трябват ти компютър ,желание, 2-3 свободни часа на ден (или колкото прецениш ти) и моята подкрепа.

В този курс за напреднали – напреднали,защото се предполага,че вече използваш етеричните масла и няма да си говорим за техните свойства, а за това как да имаш доходи от ефективно споделяне на резултатите си от тях.

Това не е поредния мотивационен ,ораторски,лидерски и тн. курс, това са прости и лесни стъпки ,подкрепени с моя личен опит като успешен,действащ български лидер на екип,в сферата на ароматерапията, с 12 годишен опит.

 

Направих този курс за вас,за да разкажа своята история, как в България може да се прави МЛМ бизнес, без досада ,агресия ,лъжи и ангажименти и за да ви покажа как на практика може да използвате знанията и опита си,независимо в коя сфера и етап от живота ви се намирате.

Както и другите курсове на DIHANA,които може да видите в секцията КУРСОВЕ , и този е изцяло онлайн в затворена фб група с видеа и писмени материали на запис, за да може да слушате ,в удобно за вас време,с вашето собствено темпо. Но освен достъп до курса – получавате 4 лични онлайн безплатни консултации с мен за да обсъдим всичко,което ви вълнува след завършване на курса!

Програма:

 1. Бизнес система и как печелим в  Doterra
 2. Ефективно и неагресивно споделяне с другите
 3. как се прави консултация
 4. lrp – какво е лоялната програма и какво ни носи това
 5. екипа структура
 6. работа с личния ви профил – back office
 7. намиране на клиенти/партньори
 8. лидерски умения

Изпрати ми запитване през формата за да те включа в този курс:

 • Ако си член на екипа ми -той е безплатен за теб
 • Ако имаш друг ментор в света на Ароматерапията курсът за теб струва 280лв.
 • Ако си нов и досега не си ползвал Doterra, то Поръчай от тук , за да може всички курсове да са безплатни за теб
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.