Serenity капсули за спокоен ден и нощ

Подпомага отпускането без неприятния ефект на изкуствените приспивателни и антидепресанти.

Естествена алтернатива на други хранителни добавки от този тип
doTERRA Serenity е успокояващ комплекс, подходящ и за вегетарианци.
L-теанинът, естествен компонент на чая, е нехранителна аминокиселина, която подпомага отпускането. Прониква през кръвно-мозъчната бариера и се разпространява в междуклетъчните пространства на мозъчните клетки – астроцитите (имащи отношение към мозъчния обмен) и невроните (функционални единици, провеждащи възбуждането и осъществяващи задръжни процеси, които регулират възбудните), което определя Л-теанин като ефикасно анти-стресово средство. Има благоприятен ефект върху кръвообращението на мозъка, имунната система и действа като антиоксидант, съхраняващ живота на нервните клетки.

Лавандулата– Успокояващият и тонизиращ аромат на маслото спомага за намаляване на напрежението, стимулира кръвообращението и помага за справяне с главоболието, както и при гадене. Използва се още и при нарушен сърдечен ритъм,
 Пасифлора Традиционен растителен продукт, който се използва за временно облекчаване на симптомите, свързани със стреса, като лека тревожност, безсъние и раздразнителност.
Маточина – традиционно се използват при безпокойство и разстройства на съня. Релаксиращият ефект на маточината е много приятен и лек, но същевременно осезаем. Намалява усещането за стрес и напрежение, без да влияе на фокуса и вниманието!
Маточината е одобрена от Федералния институт по лекарствата и медицинските изделия на Германия като ефективно средство срещу нарушения на съня, особено когато са провокирани от нервно напрежение. Допринася за релаксацията на тялото и ума, скъсява времето, необходимо за заспиване и поддържа спокойния сън през нощта;
 Лайка-Облекчава случаи на безсъние
Насърчава здравословния релакс и сън Помага ви да получите освежаващия сън, от който се нуждаете, без да ви оставя да се чувствате сънливи на следващия ден :

*Подпомага засипиването с лекота
*Успокоява нервната система
*Помага за намаляване на стреса
 

Взима се по 1 капсула при нервно напрежение на обяд и по 2 капсули вечер преди сън

Експертите препоръчват на възрастните да получават поне 7–8 часа сън всяка вечер. Лишаването от сън в тялото ви е свързано с много рискове за здравето и се отразява практически върху всяка органна система във вашето тяло. Липсата на адекватен сън влияе върху способността ни да отслабваме или да поддържаме здравословно тегло; влияе върху това как се чувстваме, учим и се държим; влияе отрицателно върху сърдечно-съдовото ни здраве и общото благополучие; и може да намали времето за реакция и да попречи на способността ни да шофираме. Получаването на адекватен сън е от съществено значение, за да се възстановите физически и психически от нуждите на ежедневието. Качественият сън е жизненоважен за начина, по който се чувствате всеки ден, защото е важно да подкрепите естествените възстановителни процеси на тялото ви.

  • ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ: Дръжте далеч от деца. Ако сте бременна, кърмите или сте под лекарска помощ, консултирайте се с вашия лекар. Да се ​​съхранява на хладно и сухо място.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *